En annan sorts milstolpe, dag 100

Så var vi där. 100 dagar sedan jag startade utmaningen som går under blogg100. Det har verkligen varit rätt tungt. Men innan jag beklagar mig, hur gick det?!

  • 91 inlägg, så inte riktigt de planerade 100 men med tanke på att jag bestämde mig för att att ta “ledigt” när jag var på semester så känns det rätt bra. Missade också 2 dagar tror jag där det inte hanns med. Ändå nöjd med mängden!
  • Ganska snart så skapade jag blogg100-cheapout taggen. För dagar där tiden inte fanns att ha en klok reflektion över ett viktigt ämne, några gånger var det ett lästips, andra mest en ursäkt. Totalt 8 inlägg kändes tämligen irrelevanta eller överförenklade och fick taggen blogg100-cheapout.
  • Så skarpa, smarta och fasligt genomtänkta inlägg uppgick till 83. Helt okej!

Okej, så jag skrev massor…och då kom besökarna?! Njae. Merparten av min trafik är fortfarande till gamla inlägg med problemlösning. Men jag kan ganska väl sortera ut och landar på någonstans 350 besökare på just blogg100 inläggen. Några inlägg sticker ut, många har gått obemärkt förbi. Vilket om jag ska vara ärlig nog speglar insatsen från mig både i författande men också i promotion. De inlägg jag postat på facebook, twitter m.m. har lockat mer trafik helt enkelt.

Nu blir det kaffepaus

Nu kommer det bli åtminstone en liten paus. Det här har varit otroligt skoj men slitigt som bara den, att committa till att göra något som tar…30 minuter iallafall om det ska tillföra något, det är en insats. Fråga bara min sambo :D Nästa utmaning kanske borde vara att lägga lika mycket tid på något annat, träning, lära mig ett nytt språk eller varför inte bara läsning! Tack för det här varvet och vi ses om inte alltför långt. Men när jag kommer tillbaka kommer målsättningarna vara lite lägre.

Published by

Etysen

Consultant in the area of IT Project Management and project administration. Dedicated technical enthusiast playing with mobiles, computers etcetera. The rest of my time goes into music (mainly guitar or listening) and friends (including my family).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*