Hur en gör det svårt att leva upp till förväntningar

Svårt att hinna med nu mellan jobb, sommarpubar och andra sociala åtaganden (the struggle is real people).

Idag har jag spenderat större delen av dagen med super users från en av våra kunder i en dag fylld av diskussioner, inspiration och lärande. Åtminstone jag lärde mig massor ?
Men jag gick också i klyschfällan några gånger. Vi som jobbar med webb tror ofta att vi gör det enklare att förstå vad vi menar om vi använder liknelser, eller det är nog bara mänskligt. Det är bara det att vi använder liknelser i tjänster vi tänker att alla förstår, det är då vi jämför saker med Facebook (tre gånger idag) och Google (bara två gånger). Phew, då har jag satt ambitionerna för kommande halvåret då, flöde som Facebook och sök som Google. Ska dock försöka hålla mig från “Uber för intranät” tror jag.

Published by

Etysen

Consultant in the area of IT Project Management and project administration. Dedicated technical enthusiast playing with mobiles, computers etcetera. The rest of my time goes into music (mainly guitar or listening) and friends (including my family).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*