Ooops

Med sÄhÀr snurriga helger dÀr en Àr ledig torsdag men jobbar fredag Àr det lÀtt att tappa bort bloggen. Vilket tydligen hÀnde i fredags, sjÀlv trodde jag att det var igÄr jag glömde men tydligen inte.
SÄ kan det gÄ, istÀllet kommer hÀr nÄgra bilder frÄn helgen ?

Äntligen!

PÄ grund av omstÀndigheter utanför min kontroll (sant!) har jag haft en hÀrlig gammal Nexus 5 som telefon, dess WiFi har dock lagt av sÄ jag har varit tvungen att offra mig och köpa en ny (mest sant). SÄ idag, lagom till att kameran ocksÄ slutade starta sÄ plockade jag upp min nya HTC 10.

Om nĂ„gon vecka tycker jag till mer pĂ„ riktigt men nĂ„gra första intryck. Gillar verkligen konstruktionen, baksidan Ă€r hĂ€rlig metall och fasningen ger ett ganska eget uttryck. FĂ€rgen Ă€r jag, halvnöjd med. Den svarta/carbon gray Ă€r snygg, inget snack om saken men kanske skulle jag guldat till det Ă€ndĂ„… Den Ă€r lite för macho för mig :)

HTC 10
SvĂ„rt att Ă„terge, men grĂ„ metall ser…hĂ„rt ut.

De hÀr hörlurarna ser rÀtt mÀrkliga ut! Men Àr sköna, tveksamt om de lyckas ersÀtta mina blÄtandslurar dock, det Àr fasligt skönt att inte behöva ha telefonen hopkopplad med huvudet. Första testet ger dom högt betyg, sÀrskilt för att vara medföljande lurar, vi fÄr se.

Lustiga lurar
Lustiga lurar