Ooops

Med såhär snurriga helger där en är ledig torsdag men jobbar fredag är det lätt att tappa bort bloggen. Vilket tydligen hände i fredags, själv trodde jag att det var igår jag glömde men tydligen inte.
Så kan det gå, istället kommer här några bilder från helgen ?

Äntligen!

På grund av omständigheter utanför min kontroll (sant!) har jag haft en härlig gammal Nexus 5 som telefon, dess WiFi har dock lagt av så jag har varit tvungen att offra mig och köpa en ny (mest sant). Så idag, lagom till att kameran också slutade starta så plockade jag upp min nya HTC 10.

Om någon vecka tycker jag till mer på riktigt men några första intryck. Gillar verkligen konstruktionen, baksidan är härlig metall och fasningen ger ett ganska eget uttryck. Färgen är jag, halvnöjd med. Den svarta/carbon gray är snygg, inget snack om saken men kanske skulle jag guldat till det ändå… Den är lite för macho för mig :)

HTC 10
Svårt att återge, men grå metall ser…hårt ut.

De här hörlurarna ser rätt märkliga ut! Men är sköna, tveksamt om de lyckas ersätta mina blåtandslurar dock, det är fasligt skönt att inte behöva ha telefonen hopkopplad med huvudet. Första testet ger dom högt betyg, särskilt för att vara medföljande lurar, vi får se.

Lustiga lurar
Lustiga lurar