>Vad man gör när telefonen försvinner

>Min telefon har rymt. Mer specifikt kan man säga att jag glömde den i en gympasal där jag spelat fotboll en kväll, följaktligen skyller jag mig själv. Men strunt i det, det som är spännande är vad man gör efter att ha pratat med en halv skola (allt från Gympalärare till Vaktmästare fick stå ut med mina samtal) och fortfarande inte har någon telefon.

Här är mina actions so far:
1. Flytta alla mina Google Contacts till en grupp som inte synkroniseras.
Eftersom telefonen var på (ringa och kolla gick bra) upptäcker den att jag har “raderat” alla mina kontakter. Synkroniseringen tar då min ändring och trycker ut på telefonen, poff, alla mina kontakter är raderade från telefonen. Häfftigt! Nu hade jag inte massa hemliga nummer där, men jag kunde ha haft! Samma sak genomförs lika enkelt med kalendern.

2. Byta lösen på alla ställen jag synkar eller har sparat lösen till tex. mail, facebook, intranät osv.

3. Spärra simkort.

Resultatet av allt är att någon har fått en trevlig telefon som inte innehåller hela mitt liv, bara sms och lite bilder. Grattis till den personen. Personligen har jag lånat fram en gammal K750 och ska nu försöka få in alla mina kontakter medan jag bestämmer mig vad det blir för ny telefon. Är man nörd så är man, liket efter min Touch Diamond hade knapt hunnit kallna (inte ens dö av batteribrist) innan huvudet börjar fundera över alternativ. Man ska försöka se det positiva i tråkiga händelser!

Published by

Etysen

Consultant in the area of IT Project Management and project administration. Dedicated technical enthusiast playing with mobiles, computers etcetera. The rest of my time goes into music (mainly guitar or listening) and friends (including my family).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*